MENU

Partnereink

RICHEL LOGO

RICHEL GROUP

A világ egyik legnagyobb növényház tervező, építő és gyártó vállalkozása. Évi több ezer építési projekt a föld öt kontinensén. A cég filozófiája a megfelelő igények kiszolgálása és tartós kapcsolatok kiépítése.Fóliaház piacon egyedüli méretekkel és számos előnnyel áll a termesztők rendelkezésére. Hazánkban talán egyedüli piaci szereplőként rendelkezik a MSZ EN 13031-1:2003 szabvánnyal, mindenkonstrukcióegyedileg hitelesítve.Egyedülálló szerkezeti megoldással az OV 60 és OV 90 technológia biztosítja az akár 12,80 m szélességű és 9m belmagasságú fóliaház építését. Az alkalmazott RICHEL technológia egyediként teszi lehetővé a függesztőcsatornás termesztést, mindezt a maximális hó-és szélterhelés

HORCONEX LOGO

HORCONEX B.V.    

A nyolcvanas években létrejött holland-francia üvegházgyártó, tervező és építő vállalkozás. Az üvegházépítés innovatív szereplője. Egyedi és jellegzetes megoldásokkal szolgálja megrendelői igényeket. Activenlo® és Solar Venlo® fejlesztésük olyan energiatakarékos és hatékony termesztési feltételeket nyújtanak, amely a termesztő gazdasági eredményeit átlagon felül növeli. Teljes megoldást kínálunk általa az üvegházépítők számára. Minden tervezési területre külön részleggel áll a megrendelők szolgálatára, különös tekintettel a fűtés tervezésben.

PLASTICA KRITIS LOGO

PLASTIKA KRITIS  S.A.
1970-ben alakult. Egyik legnagyobb  műanyagipari gyártó vállalkozás és vezető  mezőgazdasági agrofólia gyártó.  Nemzetközi leányvállalatok sorát alapította Franciaországban,Romániában, Lengyelországban, Oroszországban, Törökországban és Kínában. A világ 50 országába exportál, köztük már hazánkba is .  Az innovációban vezető szerepet vállalva használta  elsőként mezőgazdasági célokra  a 3 rétegű LPDE fóliákat, valamint a METALLOCEN mesterkeverékkel előállított fóliát. Csúcsminőségű fóliák gyártója.

PRIVA LOGO

PRIVA  
A világ vezető automatizálási és klímatechnológiai vállalata.  Cégünk a PRIVA  kiemelt partnere. Priva 50 éves tapasztalata egy családi vállalkozásból indulva elsőként alkalmazta a növényházak klímavezérlését. Segítő kezet nyújt a kis és nagy hajtatóházakban termesztők számára is. Folyamatos innováció a tökéletes termesztési feltételek megteremtéséhez. Szakmai csapatunk szolgáltatásai: tervezés, kivitelezés és tanácsadás.

Cégkereső