MENU

Agrofóliák

Az egyetlen mezőgazdasági fólia gyártó, aki  fóliáihoz saját előállítású és fejlesztésű ...

PLASTIKA KRITIS LOGOAz egyetlen mezőgazdasági fólia gyártó, aki  fóliáihoz saját előállítású és fejlesztésű  adalék és mesterkeverékeket (UV, IR, thermo, anti-csepp, anti-köd, stb) alkalmaz,  amelyek a termékek különleges tulajdonságait biztosítják. Metalocen mesterkeverékek használata eredményezi a SZUPERKEMÉNY FÓLIÁK gyártását és forgalmazását. Egyedi méretek : szélesség max 16m és hossz a megrendelő igénye alapján.

PLASTIKA KRITIS 3-rétegű fóliái a különböző mezőgazdasági igényeknek megfelelően gyárt:

Növényházi takarófólia akár 8 szezonos életteartam 57 hó garanciával Magyarországon
• Alacsony-alagút fólia
• Mulcsfólia, síkfólia több színben és szélességben ( fekete,átlátszó, barna, fekete-fehér, ezüst-fekete)
• Talajfedő „ Fekete–fehér” fólia hidrokúltúrás termesztőknek
• Belső-energia fólia „ EnergyScreen“

PLASTIKA KRITIS fóliák a termesztésre szabott fóliák az adott követelményeknek  megfelelően minden termesztési és felhasználási területre.
KRITIFIL ®fólia jellemzője a  hosszú élettartam, szilárdság és nagy fényáteresztő opcionális tulajdonság, amelyekkel a fólia aktívan hozzájárul a növényvédelemhez, a növekedéshez és a termelékenység javulásához.

Specális, funkcionáli tulajdonságok(fólia fajták különböző tulajdonságokkal)

 

Szélerő, szélnyomás

Szélerő, szélnyomás

Új generációs SZUPER-KEMÉNY fólia. A fóliák további biztonságot nyújtanak olyan területeken, ahol nagyon erős szél léphet fel, illetve az éghajlatváltozás káros hatásait tompíthatják. Szakadási és nyúlási szilárdság, valamint a szúrási szilárdság  50-100 % magasabb. 90 kg /m2 hótartás.

 

 

Termikus hatás

Termikus hatás

PLASTIKA KRITIS  által kínált speciális 3 rétegű termikus fóliák, EVA és Infra-Red adalékanyagokkal kombinált  3 rétegű fólia szerkezetűek, melyek elnyelik az infravörös sugárzást és csökkentik a hőveszteséget  az   éjszakák folyamán.3-4 C fokkal magasabb hőmérséklet.

 

 

Fényáteresztés

Fényáteresztés

Nagy fényáteresztő képesség elengedhetetlen a növények növekedéséhez ( 90% felett ). A 40 éves tapasztalat a gyártásban, a minőségi berendezések és a felhasznált anyagok biztosítják a PLASTIKA KRITIS  fóliák maximális fényáteresztő képességét.

 

 

Fényszórás-fénydiffúzió

Fényszórás - fénydiffúzió

Legmagasabb értékek a fóliák között ( 23% felett ). Ma már általánosan elfogadott, hogy a szórt fény pozitív hatással van a növények növekedésére. Az árnyékolás hatását a szórt fény csökkenti, biztosítja a fény egyenletes eloszlását a fóliaházban úgy, hogy még a növény alsó részeit is eléri és megakadályozza az égések kialakulását, valamint mérsékelt hűtő hatást biztosít.

 

 

Anti-dripp, csepmentes

Anti-dripp, csepmentes

PLASTIKA KRITIS  "Anti-dripp" tulajdonsággal rendelkező fóliái speciális adalék anyagokkal készülnek.  A különleges adalékanyagok megakadályozzák a fólia felületén a lecsapódó pára  cseppképződését valamint elősegítik, hogy a pára egy vékony, összefüggő rétegben víz formájában  fusson le a fólia  oldalán. A vízcseppek vírusokat tartalmazhatnak, valamint akár 20 % fényt visszatükrözhetnek.

 

 

Cooling-fóliák

Cooling - fóliák

PLASTIKA KRITIS ajánl speciális típusú fóliákat, amelyek tükrözik és / vagy elnyelik a közeli infravörös (NIR) sugárzás azon részét, amely a Nap színképében  a legtöbb belépő  hőt hordozzák nappali körülmények között és amely sugárzás egyébként használhatatlan a növények növekedésében, így csökkentve a hőt a növényházon belül a nap folyamán.   Kimutatták, hogy minél nagyobb a külső hőmérséklet, annál nagyobb az a hőmérséklet különbség, amit a   "Cooling" fóliák használatával  elérhető.

 

Anti-köd efekt

Anti - köd efekt

Annak érdekében, hogy az anti-dripp fóliák , minden előnyét kihasználhassuk, anélkül, hogy a tartani kelljen a köd képződésétől a PLASTIKA KRITIS kifejlesztett az „anti-dripp” fóliákhoz egy speciális anti-köd hatást, amely csökkenti vagy megakadályozza a köd képződését.

 

 

 

További érdeklődés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.